Honlap testreszabása




készítette a honlap.hu

Hírek, események

Megújulások az óvodában

Megújulások az óvodában

Sikeres pályázatok, és támogatások tették lehetővé az óvoda megújulását!

Az idei év az óvoda számára megújulásban gazdagon kezdődött, reméljük így is fog folytatódni.

 

 

 

 

 

 

A Baki Óvodáért Alapítvány pályázat útján 2021-ben nyert 1.985.017 forintot a csoportszobák bútorzatának cseréjére. Ami 2022. márciusában megvalósult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az önkormányzat jóvoltából a fejlesztőszoba és az iroda bútorzata is megújult. Az önkormányzat 600.000-tal támogatta az egészséges munkakörnyezet megteremtését és a funkcionális bútorzat beszerzését. Köszönjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az óvoda Szülői Munkaközössége által vásárolt focikapu és kisvonat a gyerekek örömére a tavaszi jó idő beköszöntével megérkeztek. A gyerekek azokat birtokba vehették. Köszönjük a támogatást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Baki Óvodáért Alapítvány pályázat útján eszközfejlesztésre nyert 350.000 forintot, ami lehetővé tette, hogy mind a két csoport egy-egy Lenovo tablettel, illetve egy-egy 106 cm-es smart tv-vel gazdagodjon. Ezek az eszközök a mai időkben már elengedhetetlenek a gyerekek megismerési folyamatának támogatásában.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eddig és ezután is minden erőnkkel azon leszünk, hogy a gyerekek megkaphassák a lehető legjobb, legegészségesebb környezetet, ahol gondtalan gyermek éveiket tölthetik.

Köszönjük a közösség támogatását!

 

Vissza